Dag 36 och 37

Igår var vi hemma en sväng. Vi hälsade på Colins farmor och tog en fika med farbror Daniel. 

Någon månad innan Colin blev inlagd på sjukhus slutade han att ta flaska tvärt, han var inte heller intresserad av att äta mat eller att testa på nya saker längre. Det var BARA mitt bröst som dög.
Nu i efterhand förstår vi att det troligtvis hade med sjukdomen att göra. 
Så nu när han är så pass pigg som han är skulle vi försöka få i honom lite annan mat än bara genom sonden. 
Tror ni det gick? 
- Nej! Han klöks och han kräks av precis allt. Varken mat på sked eller flaska fungerar. Några majskrokar på sin höjd har fungerat. Men troligtvis enbart för att tänderna kliar. 
 
Nu tror vi visserligen att sonden och lite blåsor i halsen är problemet till hans kräkande. Men sitter ni och ruvar på något bra tips, så är tipset varmt välkommet! 

Där bor vi 😊 

Träffade min mamma en sväng igår kväll då hon var på sjukhuset för att hälsa på min morfar som hade opererat sig. 
Vi gick en liten promenad. Vad underbart vädret börjar bli nu. Passade på att ta en bild på vårat boende. Vi bor i "lyxsviten" som rummet kallas här på avdelningen. 😊

______________

Idag har vi varit ute och gått en långpromenad. Vi har gått hela 1,4 mil.👏Lilleman är nog mest nöjd. Han sov sig igenom mer eller mindre hela promenaden. 
Minst nöjd är Timmy 😅 
Men vi behöver röra på oss när möjligheten finns. Kilona kommer fort när man sitter så mycket som man gör och all god mat våra familjer kommer med hela tiden. 


Imorgon klockan 8 ska ett nytt benmärgsprov tas. Har Leukemin kommit tillbaka drar behandling nr 2 igång direkt. Annars väntar dom till hans benmärg kommer igång och börjar producera egna blodkroppar. För att då kunna slå ut allt igen, alltså ge behandling nr 2.
Oavsett att dom inte har hittat några fler leukemi celler så måste man genomgå hela behandlingen. Det kan trots allt ligga och gömma sig någon sjukcell någonstans i kroppen som inte visats sig på proverna. 


Kolla här så pigg han blivit. Han är verkligen sig själv igen. Man blir så glad i mamma hjärtat att se detta ❤
Men som jag skrev innan så ska snart behandling nr 2 igång och då är vi tillbaka till ruta ett igen. Så vi njuter för fullt!________________


 Inom kort ska jag få berätta något roligt för er. Det jag kan säga än så länge är att Colin kommer få en väldigt fin hyllning framöver.. 

Tills dess...Ta hand om er ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0