Dag 76 - 80



Söndag ⬇️

Lugn dag. 

Måndag ⬇️


Åkte hem och hämta hem storasyster en sväng. ❣


Räknade Colins pärlor på hans supersnöre. 264 pärlor och då fattades det endå lite pärlor för  mer än en vecka, snöret är nu över 2 meter långt!! Han har alltså gått igenom mer på 3 månader än vad jag gjort på mina 28 år i livet. Helt ofattbart vad livet kan vara orättvist. 😔
Colin är min Superhjälte och idol 🦸‍♂️

Och av dessa 264 pärlor var 32 stycken blodtransfusion. Det fick mig att tänka på bristen av blod-givare. Så mycket blod och trombocyter (blodplättar) han får varje vecka, tänk om de en dag inte finns mer?! Jag ska iallafall börja gå och ge blod så ofta jag kan, för det lilla jag kan bidra med behövs ❤ Det kan rädda liv..

Ger du blod? 



 Tisdag ⬇️ 


Hemma och vände idag igen. Men idag följde även Leonas storebror Elliot med hem. Han var dock inte lika pepp att bada i vattenspridaren som Leona var. 💦 ❣


Colin är en liten glädjespridare, trots allt elände som han går igenom, så finns det nästan alltid ett litet leende på hans läppar. Alltid!! 
Leendet blir större ju piggare han är 💙



Onsdag ⬇️


Benmärgsprovet togs, första som tas efter att behandling nummer 2 startade för 4, snart 5 veckor sen. Ingen rolig oro. Värsta var att vi aldrig fick svar samma dag. Vi fick gå med oron hela onsdagen och långt in på torsdagen. 

Sist kom leukemin tillbaka.... 



Torsdag ⬇️

Vi har aldrig behövt vänta länge innan vi fått svar förut. Tiden gick så sakta på sjukhuset så vi åkte hem och tvätta bilen sålänge, bara för att få tiden att gå. Läkarna ville dock ha oss tillbaka på sjukhuset till klockan 17, då dom inte tar sånna här samtal genom telefon. Ni kan ju förstå nervositeten som infinner sig när man får detta berättat för sig. 


Och hur det gick? 

- Det berättar jag i ett eget inlägg imorgon. 
Då mr huvudvärk är och hälsar på. 🤯

Puss och godnatt ❣ 


5 kommentarer